Et Yemekleri
Lokum
Izgarada pişirilmiş tereyağlı bonfile etleri, ızgara domates, biber ve agria patates ile.
Meşede Steak
Lav taşında pişirilmiş dana bonfile, meşe tahtasında patates püresi, beşamel sos, kaşar, garnitür, körili fettucine makarna ve fesleğen sos ile fırınlanarak servis edilir.
New York Steak
200gr. bütün ızgara antrikot, özel sote sebze, ızgara patates ve közlenmiş biber ile servis edilir.
Otoman Steak
Jülyen doğranmış bonfile eti, naneli yoğurt, kibrit patates, ızgara domates, biber ve beyti sos ile servis edilir.
Şaşlık Tava
Krema ile marine edilmiş bonfile, kırmızı soğan, patates dilimleri ile servis edilir.
Tava Ciğer
Özel baharatlarla marine edilmiş ızgara ciğer dilimleri, tereyağlı baharatlı pide, ızgara domates, biber ve sumaklı soğan ile
Yaz Köftesi
Izgara edilmiş köfteler, süzme yoğurt, elma dilim patates, ızgara domates ve biber ile servis edilir.